Home
Support
Contact
Nieuws
Netwerk
Referenties
Partners
Voorwaarden
Privacy policy
Acceptable use policy
Anti-spam policy
Notice and Take Down
Bestel direct/opties
Algemene informatie
Domein reserveren
Informatie SIDN
Informatie over Token
Online Website Builder
Website Templates
Reseller Informatie
Reseller Pakketten

Plesk Reseller Pakketten algemeen

Het WebHostSolutions Programma compleet en goed geprijsd

Door de zeer grote vraag van webhosting wederverkopers, webdesigners en andere IT Professionals, om reseller pakketten op te nemen in ons assortiment, hebben wij besloten om aan deze grote vraag te voldoen.

Verschillende uitgebreide reseller pakketten staan ter beschikking en zijn ruimschoots voorzien van schijfruimte en datatraffic een en ander goed aansluitend aan uw hostingbusines en de hoeveelheid accounts die u gaat hosten of overzetten naar deze hostingvorm. De WebHostSolutions Reseller pakketten behoren tot de meest complete en geavanceerde die op de hostingmarkt te vinden zijn, aanmaken van accounts gaat simpel en snel dankzij het Plesk frontend het kost u slechts enkele minuten om een volledig account aan te maken ook voor uw klanten is een dergelijke webinterface beschikbaar zodat deze ook zelf de noodzakelijke instellingen kan aanpassen.

  De WebHostSolutions resellerpakketten voordelen op een rij:

  • Nameservers zijn volledig anoniem en zijn niet te traceren naar WebHostSolutions, zodat uw klanten niet weten waar de hosting is ondergebracht, uw hosting reseller activiteiten zijn dus volledig afgeschermd.

  • Alle server security patches worden automatisch geinstalleerd door de Parallels Virtuozzo/PBAS cluster management omgeving.

  • Hosting op Linux Redhat/CentOS servers, ieder resellerpakket is voorzien van een geavanceerd webbased Plesk controlpanel, Installatron, Antispam & Antivirus voorziening.

  • Onze servers staan op een A1 locatie (EUNetworks) te Amsterdam Nederland, aangesloten op een meer dan voortreffelijk netwerk.

  • De servers waarop de resellerpakketten worden aangemaakt zijn geavanceerde en betrouwbare servers die beschikken over meerdere Intel Quad Core Xeon CPU's en meer dan voldoende Memory, SCSI RAID5 HD's ook monitoring is standaard (Dus geen volgepropte servers!).

  • Indien u het beste wilt voor u en uw klanten dan kunt u vandaag nog van start gaan en sluit u zich aan bij een van de snelst groeiende providers van Europa, reeds meer dan 250 resellers gingen u voor en profiteren reeds van onze resellerpakketten.

  Naar het resellerpakket overzicht.

  Indien de groei van uw activiteiten dusdanig is dat u de overstap wilt maken naar een Virtual of Dedicated Private Server is dit altijd bespreekbaar.